Varekurv

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL 
3-7 hverdage

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

       

DIBS - Payments made easy

Opskrifterne på billedet ovenfor er i garnerne Viking Vår, Viking Bambino, Viking baby Ull og Viking Alpaca Bris.

Strik og hækl smukke mønstre og kreationer i garn fra Viking of Norway!

Med stor erfaring og garner af høj kvalitet er Viking Garn den yngste virksomhed i garnbranchen. Naturfibre er Viking Garns hovedprodukt i alle garntyper, der uldfibre eller merinould står i centrum, men også alpacka- og mohairfibre i forskellige blandinger.

Der kan læses mere om Viking of Norway længere nede på siden.

30 træffere
Sorter efter:

Køb garn og strikkeopskrifter fra Viking of Norway til gode priser!

Viking Garns mål er at være bedst indenfor Garn og Design, et mål som gennemsyrer hele virksomheden.

Viking of Norway er et norsk varemærke med base i Oltedal i Norge. Vi har et stort udvalg af Vikings opskrifter til damer, børn, herrer og til hjemmet. Garnerne er af høj kvalitet og nogle af de mest solgte garner er Viking Baby Ull, Nordlys, Nye björk, Bambino, Sportsragg, Superwash, Hobbygarn, Viking Vår och Alpaca Bris.

Viking Garn er den yngste virksomhed i garnbranchen og den blev grundlagt den 19. oktober 2005. Grundlæggeren af Viking Garn har stor erfaring i branchen og hedder Ivar A. Ullebust.
Byen som har en lang tradition indenfor fremstilling af garn, kaldes af Stavanger Aftenblad for ”Strikkegarnets Mekka”. Pr. år sælger de for omkring 500 millioner norske kroner garn. I denne lille by med 1 000 indbyggere er der blevet produceret garn siden 1886, og totalt har 5 spinderier været i drift i byen. Mange med interesse for strik, de fleste strikkede jumpere, raggsokker og strømper. I nærheden, ved siden af landsbyen, fandtes god tilførsel af uld samt vandkraft for at få hjulene i gang til at sonde strikkegarn.

Viking Garn skabte i 2022 sammen med Team Ingebrigtsen en separat kollektion til sweatre, sportsundertøj, huer, halstørklæde og pandebånd der skal sælges i hele Norden og verden. Viking of Norway fokuserer også på færdigstrikket, da de vil kunne tilbyde variation på markedet med strikkegarn og færdigstrikket.

Viking Garns mål er at være bedst til Garn og Design, hvilket er et mål som gennemsyrer hele virksomheden. Naturfibre er Viking Garns hovedprodukt i alle garntyper, hvor uldfibre eller merinould er i centrum, men også alpacka- og mohairfibre i forskellige blandinger.  

Hold øje med vores nyheder og bliv opdateret om nye strikkegarner og opskrifter fra Viking Garn!

Nysgerrig? Se Viking Garn sortiment. Se populære afdelinger her:

Viking Vår

Viking Bambino

Viking Sportsragg

Viking Alpaca Bris

Udsalg