Varekurv

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL 
3-7 hverdage

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

       

DIBS - Payments made easy

Lang Yarns

Se varemærket Lang Yarns, en af de førende leverandører globalt, som har været aktiv i garnindustrien siden 1867.

Virksomheden stammer fra Schweiz og er en familievirksomhed, der er gået i arv gennem generationer. Virksomheden finder meget inspiration til garn og mønstre fra naturen og deres garn, som er af højeste kvalitet og sælges over hele verden.

Lang Yarns overrasker os hver sæson ved at tilbyde trendy garn og matchende opskrifter. De tilbyder alt fra klassiske garner og opskrifter til garn og opskrifter, der viser os de allernyeste trends.

Kendte garner fra Lang Yarns

Virksomheden har mange elskede garner i sit sortiment, herunder Lino, Amira, Jawoll og andre. Garnene fås i garnkvaliteterne uld, nylon, hør, bomuld, polyamid, alpaca, merinould med mere.

I Lang Yarns sortiment er der blandet garn, hørgarn, strømpegarn, alpakagarn mm. De modtager hele tiden nye spændende garnnyheder tilpasset markedets efterspørgsel.

En bred vifte af opskrifter

I deres brede udvalg af opskrifter finder du en bred vifte af opskrifter, alt fra klassisk tøj og tilbehør til trendy opskrifter til damer. Strik alt fra en varmende hue til en trendy sweater, vi har en række dameopskrifter fra Lang Yarns, der er velegnet til alle aldre og årstider.

Spor dit garn

Lang Yarns giver dig også mulighed for at spore udvalgte produkter tilbage til deres oprindelse, helt tilbage til fårene. På deres hjemmeside under kategorien "Spor du garn" kan du spore nøglets oprindelse ved hjælp af garnets produktnummer, produktnavn og farvestof på ulden. På den måde kan du lære mere om gården, fårene og de processer, ulden har gennemgået.

Bestil Lang Yarns garn og opskrifter i vores netbutik

Vi har flere af Lang Yarns elskede garner i vores netbutik. Hos Knittingroom.dk har vi åbent 24/7, så du kan bestille garn, når det passer dig! Kom i gang med dit nye projekt allerede i dag og tag et kig på Lang Yarns sortiment på knittingroom.dk!