Varekurv

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL 
3-7 hverdage

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

       

DIBS - Payments made easy

Økologisk/Genbrug

Vi er meget stolte over, at vi hos Knittingroom tager miljøansvar og tilbyder garn i 100% økologisk uld og 100% økologisk bomuld.

Derudover har vi garn på lager af genbrugsmateriale i vores sortiment, hvor garnleverandørerne har skabt nye garner af for eksempel brugte jeans og PET-flasker, noget der inspirerer og glæder os meget.

Alle vores økologiske garner består af holdbare farvestoffer og kommer fra certificerede forhandlere. Derfor kan du som kunde være sikker på, at du får økologiske garner af højeste kvalitet, når du handler hos knittingroom.dk.

Fordelen ved at vælge økologiske garner er, at de også er allergivenlige og venlige mod huden, det er fordi de ikke indeholder kemikalier. Derfor kan vores økologiske garn med fordel bruges til babyer, børn og også til dem med sart hud.

Økologiske garner til gode priser

Vi ved, at vi i hverdagen ofte står over for en skillevej, hvor vi skal vælge økologisk eller ikke-økologisk. Fordelen ved garn er, at du ikke skal overveje for prisens skyld.

Vores økologiske garner fås til lave priser, fordi vi ønsker, at så mange som muligt skal kunne vælge at handle økologisk, hvis man vil. Vi ønsker, at vores kunder skal have mulighed for at tænke med hjertet og ikke med deres pengepung, alt sammen for en mere bæredygtig fremtid.

Økologiske garner er nemme at arbejde med

Økologiske garner er meget nemme at arbejde med, hvilket gør det nemmere for dig, der er professionel i strikning og/eller hækling, men også for dig, der er nybegynder, at få et flot slutresultat, som du kan være stolt af.

Vi får løbende nye garner til vores øko sortiment, så du som kunde har mulighed for at vælge garn, som du med god samvittighed kan strikke og hækle i.

Alle garner i denne kategori er miljøvenlige og er produceret på en bæredygtig måde. Se vores økologiske- og genbrugsgarn til den bedste pris i dag!

Leveres af flere kendte leverandører

På nuværende tidspunkt har vi økologiske- og genbrugsgarner fra kendte leverandører som Viking of Norway, Katia, Cewec, Svarta Fåret, Järbo Garn med flere.

Vi mærker, at der er stor efterspørgsel på garn, der er ekstra skånsomt for miljøet, og at der er en opadgående tendens til at strikke og hækle i øko-garn. Vi leder derfor løbende efter nye leverandørsamarbejder for at udvide vores sortiment af øko-garn, der er mere miljøvenligt.

Et bredt udvalg af opskrifter velegnede til øko garn

Med økologisk garn kan du i stort set strikke og hækle hvad som helst, sweatre, trøjer, huer, vanter, halstørklæde, børnesweatre, børnekjoler, legesager, indretningsdetaljer og meget mere. Vi har et stort udvalg af opskrifter, der er velegnede til økologisk- og genbrugsgarn.

Bliv inspireret på knittingroom.dk og start dit nye projekt i dag! Hos os køber du altid økologisk- og genbrugsgarn til den bedste pris!

Brug for tilbehør?

Har du brug for strikketilbehør for at komme i gang med dit håndarbejde? Vi tilbyder tilbehør fra kendte leverandører som KnitPro, Novita, Pony med flere.

Vi tilbyder et bredt sortiment af pinde, strikketilbehør og andet tilbehør, der gør det nemmere for dig og dit projekt. Se hele vores store og billige tilbehørssortiment til strikke- og hækleelskeren i vores afdeling tilbehør.

Kom i gang med dit nye projekt!

Bestil bekvemt på vores hjemmeside, når det passer dig, vi har åben døgnet rundt. Vi tilbyder et bredt sortiment af økologiske- og genbrugsgarner til gode priser, alt til den bevidste garnelskeren!