Varekurv

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL 
3-7 hverdage

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

       

DIBS - Payments made easy
52 træffere
Sorter efter:
Vis mere

Bomuldsgarn

Bomuld er en plantebaseret tekstilfiber, der vokser på bomuldsbusken og ligner hvide dunede kugler. Bomuldsgarn er utrolig populært og bomuldens egenskaber er velegnet til næsten alt indenfor strikning og hækling. De alsidige egenskaber gør vores bomuldsgarn til vores mest elskede garn.

Bomuld er et blødt og slidstærkt fibermateriale, der er kendt for sin gode holdbarhed, utrolig bløde kvalitet og sin høje vaskbarhed.

Beklædningsgenstande strikket i bomuldsgarn kan vaskes ved 60 grader, hvilket gør garnet ekstra anvendeligt til funktionelt tøj, især til mindre børn og babyer, der nemt bliver snavsede.

Bomuldsgarn kan med fordel bruges til de fleste projekter, såsom tøj til kvinder, mænd, børn og babyer. Men bomuld som garnkvalitet er også velegnet til tæpper, boligindretning, amigurumi og meget mere. Her er det kun kreativiteten, der sætter en stopper.

Vores dejlige bomuldsgarn fås i en række forskellige farvekombinationer, lige fra romantiske farver i smukke pasteller til garn i dæmpede skumle efterårstoner. Vi tør godt love, at vi på vores hjemmeside har noget for enhver smag!

Økologiske- og genbrugsgarner

Vi har også fået flere økologiske og genbrugsgarner i vores sortiment. Garnene er skånsomme mod miljøet og er produceret på en bæredygtig måde, flere ved brug af genbrugsmateriale. Vi har lavet vores egen kategori med alle vores øko-garner, som du kan se her.

Merceriseret bomuld

Vi tilbyder også merceriseret bomuld. Merceriseret bomuld er blevet behandlet, det vil sige at det er spundet fastere end bomuldsgarn, og det er overfladebehandlet, hvilket strækker fibrene ud og giver garnet en flot glans. Derudover gør behandlingen, at garnet bliver stærkere og blødere, og at det har en højere sugeevne, hvilket gør garnet nemmere at farve.

Leveres af flere kendte leverandører

Hos os finder du altid billige bomuldsgarner fra kendte varemærken som Svarta Fåret, Järbo Garn, Viking of Norway, Drops Design, Novita, Permin, Cewec og mange flere.

Vi har et tæt samarbejde med vores leverandører og kan derfor kontinuerligt vise nye spændende garner opskrifter.

Et bredt udvalg af opskrifter velegnet til bomuldsgarn

Vi tilbyder et stort udvalg af opskrifter, der strikkes i bomuldsgarn. I vores brede opskriftssortiment finder du alt lækkert børnetøj, babytøj, herretøj og dametøj samt tæpper, sjaler, huer, grydelapper, legesager og meget mere.

Har du alt tilbehør til dit projekt?

Har du brug for tilbehør til at komme i gang med dit projekt? Husk på bestille pinde, strikketilbehør og andet tilbehør så som sakse og sytilbehør.

Kom i gang med dit nye projekt!

Bestil bekvemt på vores hjemmeside, vi har åbent døgnet rundt. Vi tilbyder et bredt sortiment til gode priser, alt til garnentusiasten!