Varekurv

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL 
3-7 hverdage

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

       

DIBS - Payments made easy
57 træffere
Sorter efter:
Vis mere

Køb tilbehør fra muud til en god pris!

Vi mener at dine hobbyprojekter fortjener den bedst mulige opbevaring. Muud er et dansk livsstilsvaremærke, dybt forankret i den skandinaviske tankegang.

Muud er et dansk livsstilsvaremærke, dybt forankret i den skandinaviske tankegang. De designer smukt lædertilbehør, der er fremstillet for at holde i mange år. Muud har skabt en flot kollektion, for at du kan holde styr på alt til strikning og hækling. Hver taske har mange fine detaljer og praktiske lommer, for at du har god plads til dine accessoires – hvilket gør det nemt at tage med, når du er på farten.

Alle produkter fra muud er designet for at give dig det bedst mulige udvalg. Muud udvider ofte sine kollektioner, så du kan finde nye og spændende produkter at vælge mellem. Der er stor variation i de materialer, som kunderne kan lide at arbejde med, og derfor går muud efter at sammensætte kollektioner med noget til alle. Taskerne er lavet til brug, og derfor har muus altid fokus på funktionalitet. Funktionalitet handler også om at holde orden på dit værktøj, og derfor designer muud også mindre tasker og etuier til organisering og beskyttelse.

Produkterne fra muud er lavet af indisk læder og forarbejdet med premium materialer for at sikre den bedste kvalitet.