Varekurv

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL 
3-7 hverdage

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

       

DIBS - Payments made easy
24 træffere
Sorter efter:

Alpackagarn

Vil du have det blødeste og fineste garn på garnmarkedet? Så er alpackagarn noget for dig!

Det er uldfiberens bredde, der afgør, om ulden klør eller ej. Uldfiberens bredde måles i mikroner og jo færre mikroner jo finere er fiberen. Grunden til at finere fibre føles mere behagelige at have på og ikke klør, er fordi de bøjer sig, når de rører ved huden, hvilket gør at huden ikke bliver irriteret af friktionen mellem ulden og nerverne i huden. Alpackagarnene er helt kløfrie.

Føl de fantastiske egenskaber, som alpackagarn har at byde på. Alpacka er et luksuriøst garn, der er meget blødt, let og luftigt. Ulden i garnet er naturligt temperaturregulerende, hvilket betyder, at garnet har evnen til at ånde, når det er varmt, og varmer når det er koldt. Derfor er garnkvaliteten optimal at bruge til beklædningsgenstande, der skal bæres tæt på huden og egner sig til både hverdagsbrug og aktivitet.

Garnets egenskaber gør at kvaliteten er ideel at strikke huer, vanter, sweatre og halstørklæde i.

Leveres af flere kendte leverandører

Vi har flere populære alpackagarner i vores sortiment fra kendte leverandører som Viking of Norway, Lang Yarns, Drops Design, Svarta Fåret, Järbo Garn, Dale Garn, Du Store Alpakka og mange flere. Vi udvider løbende samarbejdet med leverandører og modtager løbende spændende nyheder.

Et bredt udvalg af opskrifter velegnede til alpackagarn

Vi tilbyder mange forskellige strikke- og hækleopskrifter i alpackagarn og får løbende nye opskrifter. Blandt vores opskrifter fås alt fra lækkert babytøj til vidunderlige dametrøjer og accessoires. Vi har opskrifter, der passer til alle årstider.

Har du brug for tilbehør?

Husk at købe det nødvendige tilbehør til dit projekt. Vi har et bredt sortiment af billigt tilbehør til dit håndarbejde.

Her finder du pinde og en masse forskelligt strikketilbehør, som du kan have brug for til dit håndarbejde.

Desuden tilbyder vi knapper, accessoires, blondebånd med mere. Alt sammen for at gøre dit projekt til noget særligt og for at gøre det mere personligt.

Vi har også tilbehør, der gør det nemmere for dig, når du laver håndarbejder så som omgangstællere, strikkemarkører, garnnøgleholdere og meget mere.

Kom i gang med dit nye projekt!

Kom i gang med dit nye projekt allerede i dag! Bestil trygt og sikkert på knittingroom.dk.

Vi tilbyder altid favorable priser og hurtige leveringer.