Varekurv

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL 
3-7 hverdage

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

       

DIBS - Payments made easy

Guide til beregning af garnforbrug

Spar tid med vores garnforbrugsfunktion. Nu rækker det bare at vælge str. og vi beregner automatisk hvor mange nøgler garn du skal bruge. Her kommer en kort information om funktionen.

1. VÆLG MODEL OG STR.

Vælg str. til den eller de dele af opskriften du vil strikke eller hækle. Når du har valgt str., beregner vi automatisk, hvor mange nøgler garn af hver farve du skal bruge, samt tilbehør til den valgte str. I stedet for 0 ændres det til ret antal. 

Hvis der er flere opskrifter i en og samme opskrift f.eks. sweater og trøje vises forbruget hver for sig i garnforbrugsudregningen. Du ser altid hvilken artikel der vises ovenfor ”vælg str. og antal” 

Du kan selv ændre med minus- og plussymbolerne hvis du ønsker at ændre antal. Læs mere om dette lidt længere nede på denne side.

2. MÅLETABEL

Hvis du vil vide hvilken str. kan du gå ind på "str." som er længst oppe på hver produktside. Der kan du se målene for de respektive str.

 

3. ÆNDRE FARVE

Vi har valgt de farver der vises på produktbilledet. Vil du ændre til en anden farve så klik på pilen ved garnnavnet og vælg den ønskede farve. På denne måde får du dit helt eget design på dit tøj.

Til venstre under feltet "original/valgt farve" vises de viste farver, så du altid nemt kan gå tilbage og finde de oprindelige farver.

4. ØG ELLER MINDSK ANTAL

Du kan selv ændre antallet af artikler ved at anvende minus- eller plussymbolerne (- og +). Det der er udfyldt, er det, vi anbefaler, men ved du, at du f.eks. altid strikker eller hækler stramt, kan du øge antallet selv.

5. AT VÆLGE TILBEHØR

Under garnforbruget finder du tilbehøret (pinde, hæklenåle m.m.) der behøves netop til den opskrift du er inde på. Du kan selv vælge det tilbehør du vil købe ved at anvende plussymbolet (+).

6. LÆG ALT I DIN KURV

Sidste trin er at lægge alt i kurven. Dette gør du, når du klikker på den røde knap "Læg i kurven". Da kommer alt det, du har valgt inde på produktsiden (opskrift, garn og tilbehør) automatisk i din kurv. Du kan nu fortsætte med at handle eller afslutte dit køb.