Varekurv

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL 
3-7 hverdage

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

       

DIBS - Payments made easy

Garn til filtning

Filtning er en meget gammel teknik, som i de senere er steget i popularitet. Filtning er selve processen, hvor et tykt materiale eller filt skabes ved at fibrene tager fat i hinanden og komprimerer. Uld er særligt velegnet til filtning, og vi har uld i vores sortiment, der er perfekt til filtning og nålefiltning.

Gennem filtning kommer mange af uldens gode egenskaber frem. Resultatet er et meget varmende materiale, der er velegnet til handsker, hjemmesko og meget mere. Det er muligt at filte på forskellige måder, tørre og våde teknikker, enten med filtnål eller med sæbe.

Tøj der er filtet bør vaskes i vaskemaskine, når det er vasket, strækker du tøjet til den rigtige form og størrelse, mens det stadig er vådt. Dette giver dig mulighed for at justere størrelsen på tøjet, indtil du har opnået et slutresultat, som du er tilfreds med.

Hos Knittingroom finder du garn i 100% uld, der er velegnet til filtning, vi har også krøllet uld, naturuld, kartet uld og færdige kit kil dig, der vil prøve filtning og nålefiltning.

Nålefiltning handler i høj grad om at filte uld kun ved brug af specielle nåle, såkaldte filtnåle.

Er det første gang, du skal prøve filtning eller nålefiltning, eller er du professionel? Vi har noget for enhver smag!

Et bredt udvalg af opskrifter velegnede til filtning af uld

Resultatet af filtning er et meget varmende materiale, der er perfekt til vanter, tøfler, tæpper, huer, hatte, tasker og meget mere. Vi har mønstre, der passer til forskellige tider på året, alt fra sommerhatte til dejlige nisser.

Leveres af flere kendte leverandører

I vores store sortiment af filtning af uld og nålefiltning finder du kendte leverandører som Svarta Fåret, Viking of Norway, Creativ Company med flere. Ulden fås i flere forskellige farver, lige fra naturlig mørkegrå på ulden til farvet uld i intense farverige nuancer.

Brug for at købe tilbehør?

Vi tilbyder et udvalg af filtetilbehør fra mærker som Creativ Company i vores store afdeling tilbehør. Vi har alt fra filtbørster, filtnåleholdere, nålefilteplade, stænkflaske og meget mere! Besøg vores store tilbehørsafdeling og kom i gang med dit projekt i dag.

Kom i gang med dit nye projekt!

Benyt lejligheden til at købe billigt garn, tilbehør og startsæt, der egner sig til filtning eller nålefiltning i dag! Bestil nemt på vores hjemmeside, vi leverer billigt garn direkte fra lagerhylden til dig.