Varekurv

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL 
3-7 hverdage

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

       

DIBS - Payments made easy

Lys op i mørket med refleksgarn

Billige refleksgarner fra Järbo Garn, Viking of Norway og Svarta Fåret. Vidunderlige refleksgarner der hjælper dig med at lyse op i efterårs- og vintermørket. Strik huer, vanter, halstørklæder og sweatre i slidstærkt og varmende refleksgarn.

Refleksgarn

Nu kan dit strikketøj også udfylde en vital funktion! Når det bliver mørkere udenfor, er det ekstra vigtigt, at vi gør os synlige i mørket. Risikoen for at blive ramt af en bil er tre gange så stor i mørke som i dagslys. Gør hvad du kan for at blive set i trafikken, ved hjælp af vores refleksgarn lyser du op i efterårs- og vintermørket.

Refleksgarnerne har en reflekterende tråd spundet i sig, der reflekteres i lyset fra bilens forlygter, hvilket gør dig synlig. Reflekstøj er således et godt supplement til almindelige reflekser, men almindelige reflekser bør altid bruges i kombination med reflekstøj for øget sikkerhed. Garnet er fremragende til at strikke overtøj i som vanter, huer, halstørklæder og meget mere.

Leveres af flere kendte leverandører

Vi tilbyder refleksgarn fra kendte leverandører som Viking of Norway, Svarta Fåret og Järbo Garn. Garnene fås i en række forskellige farver lige fra dæmpede mørke toner til dejlige farverige farver.

Et bredt udvalg af opskrifter velegnede til refleksgarn

I vores sortiment har vi mange opskrifter med refleksgarn, og vi får hele tiden nye spændende ind. Giv et reflekstøj som gave til en du holder af eller strik for din egen sikkerhed!

Reflekstøj kan bruges til meget g passer lige så godt i hverdagen på vej til skole eller arbejde som en eftermiddag på løbeturen. Vi har opskrifter til damer, herrer og børn og også til dit husdyr.

Beskyt det, du holder af, og strik reflekterende tøj. Hvad bliver dit næste projekt? En varmende hue, en refleksvest, et tæppe, et halstørklæde, et pandebånd, et par handsker eller hvorfor ikke et par fingervanter? Vi har alt dette og meget mere i vores brede udvalg af opskrifter!

Brug for tilbehør for at komme i gang med dit håndarbejde?

Brug for pinde for at komme i gang med dit projekt? Du har sikkert set, at vi ved hver opskrift har skrevet, hvilke strikkepinde vi anbefaler. Dette for at gøre det så nemt som muligt for dig at komme i gang med dit håndarbejde.

Husk at købe pinde, strikketilbehør og andet tilbehør som sakse og belysning. Vi har også andet reflekterende tilbehør såsom refleksknapper, refleksbånd og reflekstape.

Kom i gang med dit livsvigtige projekt!

Bestil garn, opskrifter og tilbehør til en god pris for at komme i gang med dit livsvigtige projekt allerede i dag. Bestil trygt, sikkert og bekvemt på vores hjemmside, der altid har åben!