Varekurv

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL 
3-7 hverdage

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

       

DIBS - Payments made easy
4 træffere
Sorter efter:

DMC

Garnproducenten DMC har specialiseret sig i broderigarn, hæklegarn og strikkegarn og deres historie strækker sig tilbage til 1746. Virksomheden blev grundlagt i Frankrig og forkortelsen står for Dollfus-Mieg and Company. Deres kvalitetsgarner sælges over hele verden og DMC er en af de førende producenter inden for fremstilling af tekstilprodukter, tråde og garn.

Efter at have arbejdet med fremstilling af garn i århundreder, har virksomheden stor viden og erfaring med at producere garn af højeste kvalitet. Desuden er deres garn meget billigt.

Broderigarn

Hos Knittingroom kan du frem for alt købe DMC populære broderigarn, og vi kan varmt anbefale disse, hvis du skal brodere. Garnene fås i en række forskellige varianter og kvaliteter og er nemme at arbejde med.

Vi har broderigarn i mange forskellige kvaliteter, hvor du blandt andet kan finde moulinégarn, bomuldsgarn med lurex, metallicgarn, perlegarn mm. Derudover sælger vi broderikit med det tilhørende broderigarn i de rigtige nuancer. Se alle vores broderimønstre.

Hæklegarn

Leder du efter et garn til hækling? DMC er kendt for deres hæklegarn som fås i mange skønne farver. Vi tilbyder DMC's hæklegarn i forskellige bomuldskvaliteter, fordi det nemmeste at hækle med er netop bomuldsgarn. Du kan se alle vores bomuldsgarner på knittingroom.dk.

Der findes også færdige pakker indeholdende flere forskellige farver, perfekt at give væk som gave til hækleentusiasten!

Du kan med fordel købe dit hæklegarn hos os, se hele vores udvalg af hæklegarn på knittingroom.dk. Vi tilbyder et bredt udvalg af hæklegarn, hurtige leveringer og garn til den bedste pris!

Husk at købe hæklenåle, så du hurtigst muligt kan komme i gang med dit projekt.

Strikkegarn

Vores sortiment omfatter også DMC's bomuldsgarn, der egner sig til strik. DMC har stor erfaring med garnproduktion, så du kan være helt sikker på, at det garn eller garnsæt, du køber, er af den bedste kvalitet.

Kendte garner fra DMC

DMC's garn er af meget høj kvalitet. i DMCs sortiment kan du finde garnerne Petra, DMC moulinégarn, DMC Étoile, DMC perlegarn, DMC metallicgarn, DMC Coloris med flere. Nogle af garnene egner sig kun til brodering og nogle til strikning eller hækling.

Mønsterhæfter

Leder du efter opskrifter fra DMC? Et tip er at købe deres mønsterhæfter indeholdende flere forskellige mønstre.

Der fås mønsterhæfter til broderier i hardanger og korssting samt hækling. I mønsterhæfterne er der mange forskellige designs, der er velegnet unge og ældre. Se alle vores mønsterhæfter på vores hjemmeside.

Derudover fås DMC's eget farvekort, hvor du får et overskueligt overblik over nuancerne af DMC's kvalitetsgarner.

Bestil dit DMC garn online - hurtigt og nemt!

Elsker du at brodere eller hækle? Leder du efter inspiration til dit næste projekt ved hjælp af DMC’s mønsterhæfter? Benyt lejligheden til at bestille dit nye projekt i dag! Vores netbutik er åben 24/7, så du kan handle, når det passer dig.