Varekurv

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL 
3-7 hverdage

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

       

DIBS - Payments made easy

Syntetisk garn

Syntetisk garn er et fællesnavn for akrylgarn og polyestergarn. Garnerne er perfekte til dig, der kan lide blødt og smukt garn. De syntetiske garner kan bruges til hækling, men bruges oftest til strik, fordi de er meget nemme at strikke med.

Garnfiberen i garnet er syntetisk fremstillet, hvilket betyder, at materialet fremstilles kunstigt via kemiske reaktioner. Det betyder, at syntetiske garner er ekstra venlige mod huden, fordi garnerne ikke består af nogle naturlige materialer og hverken klør eller stikker. Derudover er det positivt ud fra et allergisynspunkt, fordi det er lavet af syntetiske akrylfibre, hvis fibre er lavet af plasten polyacrylat nitril og dermed ikke er allergifremkaldende.

Flere af garnerne er desuden Øko-tex certificeret, hvilket betyder, at tekstilet i det færdige produkt er helt fri for usunde kemikalier.

Positive egenskaber for syntetiske garner er, at det samtidig er fleksibelt og elastisk, hvilket gør, at det ikke krøller så let, som andre garner kan. De syntetiske garner fås som ren polyester- og akrylgarn men også som blandet med garnkvaliteterne polyamid, viskose, bomuld, bambus, alpaca, nylon og flere spændende fibre.

Syntetiske garner har ikke samme isolerings- og varme evne som uldgarn. Det er selvfølgelig en stor fordel, hvis du vil strikke forårs- og sommertrøjer.

Vores syntetiske garn er lige så værdsat af de mest erfarne strikke- og hækleelskere som af nysgerrige begyndere. De syntetiske garner betragtes som et godt valg for dig, der vil prøve nye strikke- og hækleprojekter, dette fordi det er et garn, der er nemt at strikke i samtidig med, at det er billigt. I vores sortiment har vi et bredt udvalg af akrylgarn og polyestergarn i mange forskellige farver og kvaliteter, hos os får du meget garn for pengene

Leveres af flere kendte leverandører

I vores brede sortiment har vi syntetiske garner fra kendte garnleverandøre som Katia, Järbo Garn, Svarta Fåret, Cewec med flere. Vores syntetiske garn er af højeste kvalitet, og vi får hele tiden nye spændende garner ind!

Et bredt udvalg af opskrifter velegnede til syntetisk garn

Syntetisk garn er et billigt garn, der fås i en række forskellige blandinger. Garnene fås i rigtig mange forskellige farver, lige fra dæmpede toner til de mest valmue i klare dejlige farver.

Vi har også melerede nøgler, der giver et skønt farveskift i det færdigstrikkede tøj. De syntetiske garner passer perfekt til babytøj, huer, sokker, tæpper, dametøj og meget mere. Se vores brede opskriftssortiment på knittingroom.dk.

Brug for tilbehør til dit projekt?

Brug for tilbehør for at komme i gang med dit projekt? Husk at kigge i vores store tilbehørssortiment der kan du finde pinde, strikketilbehør og andet tilbehør.

Kom i gang med dit nye projekt!

Køb syntetisk garn på vores hjemmeside til den bedste pris og kom i gang med dit nye projekt allerede i dag! Vi leverer billigt syntetisk garn direkte fra lagerhylden til dig. Bestil ekvemt på vores hjemmeside, når det passer dig.