Varekurv

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL 
3-7 hverdage

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

       

DIBS - Payments made easy

Katia

Katia beskriver sig selv som en virksomhed med kærlighed til det hjemmelavede, og de har fremstillet garn og designs til håndstrik siden 1951. Virksomheden har sine rødder i Barcelona og moderselskabet er Hilaturas Génesis, en grossist med speciale i strikkegarn. Katia som virksomhed er i konstant udvikling og deres vision er at fortsætte med at udvikle sig og fokusere på at understøtte kreativitet, innovation, inspiration og samtidig have det sjovt. Det skal være en fornøjelse at lave ting, du elsker, og Katia elsker kærlighed til det håndlavede.

Katias garn

I vores garnsortiment har vi flere af Katias elskede garner. Oplev garnerne Fair Cotton, Bombon, Tencel Cotton for blot at nævne nogle få af garnerne i Katias brede udvalg af garner.

Katia leverer garn i garnkvaliteterne økologisk bomuld, merinould superwash, akryl, bomuld, polyester, lyocell med mere. Du finder deres garn i kategorierne økologisk og genbrugsgarn, bomuldsgarn, merinogarn, syntetisk garn, blandet garn med mere.

Deres nøgle og kagegarn fås i mange dejlige farver, både ensfarvet og flerfarvet. Oplev alle Katias garner i vores sortiment på knittingroom.dk.

Økologisk garn i sortimentet

Derudover har Katia garn i 100% økologisk bomuld i sortimentet. Garnene er skånsomme for miljøet og produceret bæredygtigt. Oftest er garnene desuden bløde og nemme at strikke med, hvilket gør dem velegnede også til begyndere.

Er du nysgerrig efter at prøve at strikke i et økologisk garn? Eller plejer du at gøre det? Uanset hvad er du velkommen til at se hele vores afdeling med økologisk og genbrugsgarn på knittingroom.dk.

Opskrifter fra Katia

Strik skønt tøj til damer, børn og babyer i Katias garn. Opskrifterne følger modetendenserne og fås i en bred vifte af variationer for at imødekomme målgruppens forskellige smage. Uanset om du vil strikke lette beklædningsgenstande som lette kjoler og tynde tæpper eller varme trøjer og sweatre, så har Katia et garn i den passende garnkvalitet til dig.

Skal du købe tilbehør?

For at komme i gang med dit projekt, kan det være nødvendigt at anskaffe sig diverse tilbehør.

Mangler du strikkepinde eller hæklenåle? Se vores store udvalg af tilbehør på vores hjemmeside, vi har også andet tilbehør som sakse, knapper, tasker og etuier samt andet strikketilbehør.

Bestil garn og opskrifter fra Katia på vores hjemmeside

Bestil garn og opskrifter fra Katia allerede i dag og kom i gang med dit nye projekt! I vores netbutik finder du et bredt udvalg af Katias velkendte garner til den bedste pris.