Varekurv

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL 
3-7 hverdage

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

       

DIBS - Payments made easy
2 træffere
Sorter efter:

Knittingroom

Se vores eget mærke Knittingroom! Knittingroom er en af Sveriges største e-handelsvirksomheder inden for håndarbejde og sortimentet består af garn, opskrifter og tilbehør fra kendte leverandører.

Virksomheden er ejet af AMA Group i Borås AB, som er en førende e-handelskoncern i Norden med søsterselskaberne Ateljé Margaretha, Knittingroom, Linea og Åshild.

Knittingroom blev grundlagt i 2010 og er et søsterselskab til Ateljé Margaretha, Nordens førende e-handelsvirksomhed inden for broderi og håndarbejde, der har været aktiv siden 1959. I deres sortiment er der tusindvis af broderier fra kendte leverandører som Cewec, Duftin, Dimension og mere.

Knittingrooms kontor

AMA Groups hovedkontor og lager ligger i Viared med et areal på cirka 6.500 kvadratmeter. Knittingrooms garn og opskrifter sælges både online i Sverige, Norge, Danmark og Finland samt i den fysisk butik på Bryggaregatan i Borås, byen hvor virksomheden blev grundlagt.

På kontoret i Viared arbejder administrerende direktør, ledere, indkøbere, økonomer, webdesignere, markedskommunikatører med flere. Derudover har virksomheden daglig kontakt til oversættere rundt om i Norden, som er behjælpelige med oversættelser af alle typer skriftligt materiale. Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte vores kyndige medarbejdere, du finder vores kontaktoplysninger på vores hjemmeside.

Knittingrooms egne kvalitetsgarner og opskrifter

Vi udvikler vores egne produkter til den bedste pris. De mest kendte garner i Knittingrooms garnsortiment er vores elskede garner Bella, Sofie og Frida.

Vores yngste skud på stammen er Bella. Bella består af en blanding af uld, alpaca og nylon, et unikt garn. Velegnet til at strikke alt fra børnetøj til voksentøj.

Sofie er et af vores bedst sælgende garner, et lækkert akrylgarn, der passer til voksne såvel som børn. Med garnet kan du strikke alle slags beklædningsgenstande og Knittingroom har en bred vifte af opskrifter, der egner sig til at strikke med garnet Sofie.

Vores bestseller Frida er et bomuldsgarn, der kan bruges til både strik og hækling. Med garnet kan du strikke og hækle alt fra trøjer, sweatre med mere til damer, børn og babyer. Derudover er det perfekt til at hækle duge og mandalaer til dit hjem med.

Køb mere!

Bella, Frida og Sofie er billige garner, hvis du vil fylde garnlageret op med dejlige garner i alle mulige farver.

Gå ikke glip af Knittingrooms egne garner, vores garn er billigt og af den bedste kvalitet.

Sortimentet på knittingroom.dk

Udover vores eget mærke sælger vi garn, opskrifter og tilbehør fra kendte nordiske leverandører. Køb tilbehør som strikkepinde, hæklenåle, knapper og meget mere. Se hele vores store tilbehørsafdeling på knittingroom.dk.

Garnforbrugstabel

For at gøre det nemmere for dig at komme i gang med dit projekt, kan du læse om hvilke strikkepinde vi anbefaler på hver opskrift.

Derudover har vi en garnforbrugstabel på hvert mønster, hvor du som kunde kan spare en masse tid. Det eneste du skal gøre er at vælge størrelsen på den beklædningsgenstand, du ønsker at strikke, og tabellen beregner præcis, hvor mange nøgler du skal bruge for at strikke eller hækle dit tøj. Læs mere om hvordan garnforbrugstabellen fungerer på vores hjemmeside.

Club Knittingroom

Knittingroom driver også Nordens største strikke- og hækleklub, Club Knittingroom, der startede i 2012. I klubben kan medlemmerne vælge et billigt projekt, når de bliver klubmedlemmer og bestille garn og opskrifter til fordelagtige priser. Derudover giver medlemskabet andre klubfordele i form af klubdage, lavere priser på tilbehør og klubudsendelser 6 gange årligt. Tilmeld dig Club Knittingroom i dag!

Bestil garn, opskrifter og tilbehør på knittingroom.dk - hurtigt og nemt!

Benyt lejligheden til at bestille Knittingrooms egne garner og gå i gang med dit nye projekt i dag! Vores netbutik er åben 24/7, så du kan bestille, når det passer dig.