Varekurv

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL 
3-7 hverdage

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

       

DIBS - Payments made easy

Hæklegarn

Er du hækleentusiast? Så har du fundet den rigtige! I vores sortiment finder du et bredt udvalg af hæklegarn i alle mulige nuancer og kvaliteter. Vi har noget til enhver!

Hækling bliver mere og mere populær

Hækling bliver mere og mere populær i den danske befolkning. Det er en hobby med mange praktiske fordele. Det er nemt at have med på turen eller ud i hængekøjen og du kan gøre det halvt liggende på sofaen for blot at nævne et par fordele. Uanset om du ser hækling som afslapning eller som en hobby eller noget helt tredje, så har vi valgt at fokusere på at have brugervenlige og holdbare materialer i vores sortiment.

Hækling en hobby for alle!

Hækling er noget, som alle kan beskæftige sig med, fordi det er relativt nemt at hækle og opnå det ønskede resultat.

Vi ønsker kun at levere det bedste hæklegarn, derfor vi har valgt at investere i forskellige typer bomuldsgarn. Bomuldsgarnerne er medgørlige og filtrer ikke sammen på samme måde, som garner med en mere rå garnkvalitet kan gøre.

Hvilke garner er velegnede til hækling?

Typisk for hæklegarn er, at det er et garn, der er spundet hårdt og ikke for tyndt, fordi det så er sværere at tælle maskerne. Det vil også være nemmere trævle op, hvis du har lavet en fejl for at rette og starte forfra.

Som nybegyndere synes vi, det er en særlig god idé at investere i bomuldsgarn, fordi de er tykkere, blødere, mere stabile og mere fleksible, hvilket er ideelt til hækling.

Der er få garner, der er specifikke for hækling, som udgangspunkt egner de fleste garner sig til at hækle med, men der er nogle undtagelser. Derfor har vi lavet denne kategori, så du nemt kan se, hvilke garner vi primært anbefaler til hækling.

Vi tilbyder et bredt udvalg af hæklegarn til en god pris!

I vores store garnsortiment finder du billigt hæklegarn i 100% bomuld og garn i 100% genbrugsbomuld, der er helt vidunderligt at hækle i og desuden helt miljøvenligt!

Efterspørgslen på økologisk hæklegarn er stigende, og vi arbejder hele tiden på at få nyt garn ind, hvis produktion har været så skånsom for miljøet som muligt. Derfor er vi meget omhyggelige med, at vores leverandører er de bedste på markedet og har samme miljøtænkning og ansvar, som vi stræber efter. Du kan se alle vores økologiske- og genbrugsgarner på vores hjemmeside.

Vi har også hæklegarn i merceriseret bomuld. Der findes et udvalg af merceriseret bomuldsgarn i en række forskellige mærker og farver, der passer til strikning og hækling. De fælles egenskaber er behandlingen af bomulden.

Fibrene udsættes for maceration og trækning, hvilket betyder at fibrene forstærkes, garnet bliver blankere, blødere, har en højere sugeevne og bliver mere holdbart. Dermed får garnet mange flere fordele, hvilket gør, at vi varmt kan anbefale det til hækling.

Vi har også gassede bomuldsgarner, der egner sig til hækling. At de er gassede betyder, at du hurtigt brænder overfladen af, så udstående fibre brændes af. På den måde bliver overfladen på garnet glattere, det får en anden glans og bliver også nemmere at holde rent.

Derudover har vi hæklegarn, der består af 100% kæmmet bomuld. At bomulden er kæmmet betyder, at den under høst og produktion behandles anderledes end almindelig bomuld, den behandles med største omhu og passes mere omhyggeligt. Garnet bliver blødere og processen gør garnet mere slidstærkt og holdbart. Beklædningsgenstande hæklet i kæmmet bomuld er derfor mere eksklusive, hvilket betyder, at garnerne som regel er lidt dyrere.

Er du i tvivl om hvilket garn, der ville passe bedst til dit næste hækleprojekt, er du altid velkommen til at kontakte vores fantastiske kundeservicemedarbejdere om, hvilket garn der er bedst egnet til dit kommende projekt. Derudover kan du under hver hækleopskrift se, hvilket garn vi anbefaler til hver opskrift, for at gøre det nemmere for dig at bestille garnet til dit næste projekt hjem!

Leveres af flere kendte leverandører

Hos os kan du købe hæklegarn fra nogle af Nordens førende producenter, leverandørerne har lang erfaring og høj kvalitet på deres garn. Køb hæklegarn fra Svarta Fåret, DMC, Viking of Norway, Playbox og Järbo Garn for bare at nævne nogle.

Derudover anbefaler vi vores eget bomuldsgarn Frida til en god pris! Vi tilbyder flere af de mest populære hæklegarner på markedet til gode priser.

Et bredt udvalg af opskrifter velegnede til hækling

Når det kommer til hækling, er det kun fantasien, der sætter grænser. Du kan hækle alt fra tilbehør, legetøj, amigurumi, boligindretning, tøj og meget mere. Se vores hæklebeskrivelser til damer, herrer, børn og babyer og kom i gang med dit næste projekt!

Vi har opskrifter til sjaler, sweatre, trøjer, bluser, veste, ponchoer, tunikaer, toppe, kjoler og meget mere. Derudover kan du hækle lækker boligindretning, vi har hækleopskrifter til tæpper, legetøj, duge, puder, julevedhæng, mandalaer, grydelapper, julesokker, kurve, tæpper, tasker og meget mere!

Se vores amigurumi

Vi har lavet vores egen kategori for amigurumi der er den japanske betegnelse for "strikket eller hæklet blødt dyr". Dette er blevet meget populært, og vi har opskrifter til hæklet blødt legetøj, fingerdukker, mad og kager, der er perfekte til legehusleg. Har du en lille kok eller konditor derhjemme? Kom i gang med dit eget amigurumi-projekt i dag!

Brug for tilbehør til dit projekt?

Har du hæklenåle til at komme i gang med dit projekt? I vores opskrifter kan du se hvilken størrelse hæklenål, vi anbefaler, alt sammen for at gøre det nemmere for dig at vide, hvilken størrelse du skal bruge for at komme i gang med dit håndarbejde. Har du brug for andet tilbehør, finder du et bredt udvalg af knapper, opskrifthæfter med mere på vores hjemmeside, der har åben døgnet rundt.

Kom i gang med dit nye projekt!

Vi leverer hæklegarn af høj kvalitet direkte fra lagerhylden hjem til dig til en god pris! Bestil bekvemt når det passer dig, vores hjemmeside er åben 24 timer i døgnet.