Varekurv

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL 
3-7 hverdage

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

       

DIBS - Payments made easy

Bambusgarn

Bambusgarn er et skønt garn, der er ekstra blødt mod huden. Garnet er lavet af bambusfibre og er meget alsidigt og anvendeligt, fordi kvaliteten kan bruges til de fleste projekter, både til strikning og hækling.

Bambus er desuden et naturligt og miljøvenligt materiale og derfor mere bæredygtigt for miljøet, da garnet er udvundet af vegetabilske fibre. Derudover er garnet velegnet til allergikere, der ikke tåler syntetiske fibre eller uld.

Bambus kombineres ofte med andre kvaliteter, der giver garnet yderligere egenskaber, f.eks. akryl, der gør garnet ekstra slidstærkt.

Leveres af flere kendte leverandører

Vi får løbende spændende nyheder og kan i øjeblikket tilbyde bambusgarner fra kendte leverandører så som Cewec, Viking of Norway, Järbo Garn, Svarta Fåret med flere.

Et bredt udvalg af opskrifter velegnede til bambusgarn

I vores sortiment har vi mange opskrifter i bambusgarn. Bambus kombineres ofte med kvaliteter som akryl, bomuld, uld og polyamid.

Garnkvaliteten er derfor velegnet dame-, herre-, børne- og babytøj. Vores bambusgarner fås mange herlige farver og i vores sortiment finder du opskrifter til trøjer, tunikaer, børnesweatre, sokker og meget mere.

Har du brug for tilbehør?

Har du brug for tilbehør til dit projekt? Husk at købe pinde, strikketilbehør og andet tilbehør så som sakse og sytilbehør.

Kom i gang med dit nye projekt!

Bestil bambusgarn til en god pris på vores hjemmeside og kom i gang med dit nye projekt!