Varekurv

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL 
3-7 hverdage

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

       

DIBS - Payments made easy

Hørgarn

Hørgarn er et populært garn, der har høj kvalitet og mange praktiske egenskaber. Hørgarnerne er fremstillet ved at spinde heglet hør, som er en naturligt bæredygtig plantefiber, hvis produktion er mere miljøvenlig end produktionen af mange andre garner

En garnkvalitet med mange fordele

Hørgarn er en garnkvalitet, der er nem at arbejde med og derfor er fremragende selv for begyndere. Hør er også nemt at vaske, fordi garnkvaliteten kan maskinvaskes op til 40 grader.

Garnkvaliteten kan opfattes som noget stiv, men den bliver hurtigt blød, jo mere du arbejder med den. Garnet blandes normalt med andre kvaliteter for at opnå andre fordelagtige egenskaber end det originale garn.

Skab tøj der føles let, blødt og luksuriøst!

Når hørgarnet blandes med f.eks. bomuld, opstår der et blødt og slidstærkt garn, der giver en kølig følelse og et smukt fald. Derfor blandes hør ofte med bomuld og også med garnkvaliteten viskose som gør garnet nemmere at bruge. Du kan så med fordel bruge hørgarn til at skabe en række forskellige typer tøj.

Beklædning i hør er meget populært, fordi tøjet opfattes som let, eksklusivt, blødt og behageligt. Derudover ånder tøjet og bliver let skinnende, hvilket giver en luksuriøs følelse. Disse egenskaber gør tøj strikket i hørgarn ekstra populære om sommeren. Men garnkvaliteten kan selvfølgelig bruges til beklædningsgenstande, der egner sig til de øvrige årstider.

En garnkvalitet der er velegnet til de fleste strikke- og hækleprojekter

Mulighederne med hør er mange og garnkvaliteten kan med fordel bruges til de fleste strikke- og hækleprojekter.

Da hør er et "levende" materiale, er det også ekstra sjovt at arbejde med. Har du ikke prøvet at strikke eller hækle i hør før, er det noget, vi varmt kan anbefale.

Leveres af flere kendte leverandører

Vi tilbyder billige hørgarner fra Nordens førende garnleverandører så som Lang Yarns, Cewec, Svarta Fåret, Järbo Garn, Katia med flere. Se hele vores store udvalg af hørgarn på knittingroom.dk.

Et bredt sortiment af opskrifter velegnet til hørgarn

I vores sortiment fås garnnøgler i 100% hør og blandet hørgarn af enestående kvalitet. Disse nøgler er fremragende til forskellige typer tøj til kvinder, børn, babyer og mere.

Brug for tilbehør til at komme i gang med dit projekt?

Brug for tilbehør til dit håndarbejde? Se vores store tilbehørssortiment fra kendte leverandører som KnitPro, Novita, Pony hos os.

Vi tilbyder et bredt sortiment af pinde, strikketilbehør og andet tilbehør, der gør det nemmere for dig med dit projekt. Se hele vores store tilbehørssortiment på knittingroom.dk!

Kom i gang med dit nye projekt!

Strik i vores alsidige hørgarn i dag. Bestil trygt, sikkert og bekvemt på vores hjemmeside, butikken der altid er åben! Vi glæder os til at byde dig velkommen som kunde hos os.