Varekurv

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL 
3-7 hverdage

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

       

DIBS - Payments made easy

Cewec

Se vores danske garnleverandør Cewec. Cewec er kendt for at levere kvalitetsgarn, og deres designs og garner er meget populære på garnmarkedet.

Kendte garner fra Cewec

Firmaet har mange dejlige garner, og i deres brede garnsortiment finder du blandt andet garnerne Papyrus, Tibet, Cottonwood, Bamboo Bloom og Dolce. Cewec får løbende nye garner og opskrifter og er omhyggelige med at følge garntrenderne for at kunne levere garn og strikkeopskrifter efter håndarbejdernes ønsker.

Økologisk garn i sit garnsortiment

Cewec har også økologiske garner i deres sortiment, hvor garnet Jeans er et meget populært garn. Garnet Jeans er et miljøvenligt garn, der er fremstillet af 100% genbrugs jeans og har en meget behagelig følelse. Et blødt garn, der er velegnet til alle slags tøj.

Strik i et garn, der skåner miljøet og naturens ressourcer, se vores udvalg af økologiske- og genbrugsgarner.

Leverer forskellige garnkvaliteter

Cewec’s garner fås i garnkvaliteterne kid mohair, akryl, 100 % genbrugsbomuld, 100 % økologisk bomuld, polyamid, bomuld, silke, yakuld, bambus, uld, mikrofibre, viskose, hør med mere. I Cewec’s brede sortiment finder du blandingsgarner, bomuldsgarn, økologisk og genbrugsgarn, mohairgarn, akrylgarn, bambusgarn, merinouldsgarn og uldgarn.

En bred vifte af mønstre

I Cewec’s brede udvalg af opskrifter finder du opskrifter til damer, børn og babyer. Der er også opskrifter, hvis du vil strikke tæpper, tilbehør og meget mere.

Strik en dejlig varmende sweater til damer eller en sød sommertop til børn, Cewec har mange forskellige opskrifter, der passer til alle årstider.

Bestil Cewec garn i vores netbutik

Vi har flere af Cewec’s elskede garner i vores netbutik. Hos knittingroom.dk har vi åbent 24/7, så du kan bestille garn, opskrifter og tilbehør, når det passer dig!

Start dit nye projekt i dag og tag et kig på Cewec’s brede udvalg.