Varekurv

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL 
3-7 hverdage

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

       

DIBS - Payments made easy
545 træffere
Sorter efter:
Vis mere

Diamond Painting

Hvad er Diamond Painting?

Diamond Painting, diamond art eller diamantmaling som det også kaldes, er en kreativ aktivitet, hvor du kan skabe smukke billeder ved hjælp af små sten. Diamond Painting er velegnet til begyndere og til professionelle. Hos Knittingroom finder du et stort udvalg af Diamond Painting canvas med forskellige motiver. Er du kreativ er Diamond Painting også kaldet diamantmaling noget for dig. De diamantformede sten skal fastgøres til den klæbende canvas af det valgte motiv ved hjælp af det tilbehør, som du modtager sammen med det bestilte.

Hvad får jeg, når jeg bestiller et Diamond Painting kit?

Når du bestiller et Diamond Painting kit hos Knittingroom, får du følgende: fortrykt klæbende canvas, sten, klud og perlepen, alternativ pincet.

Hvordan laver man Diamond Painting?

Du starter med at åbne æsken og tager indholdet ud. Så frigør du et valgfrit område, hvor du vil begynde at placere stenene. Vælg et symbol du vil starte med. Hæld nogle af stenene i beholderen. Brug den medfølgende pen og lim. Tag derefter forsigtigt en sten op og placer stenen på det rigtige symbol. Afslut og nyd dit smukke billede!

Vores motiver

Vælg mellem vores store udvalg af forskellige motiver på canvasbilleder. Vi har alt fra Disney, dyr, natur & blomster og tegnet blandt andet. Så uanset hvad du kan lide, har vi noget, der passer til dig.