Varekurv

 
3-5 hverdage

Hjemmelevering

70 20 22 50

 

 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL       

DIBS - Payments made easy

Diamond Painting

Diamond Painting, Crystal Art, Diamantmålning, Diamanttavlor, Diamond Dotz, Diamond Art eller Diamantbroderi, oavsett vad du väljer att kalla denna pysselform så är det ett fantastiskt sätt att utöva din kreativitet samtidigt som du skapar något mycket vackert. Inte konstigt att Diamond Painting har ökat så mycket i sin popularitet senaste åren!

Hvad indebær Diamond Painting egentlig?

Ud fra navnet at dømme indeholder Diamond Painting ikke ægte diamanter, men derimod små diamantformede sten, der ligner diamanter, disse fastgøres til et for limet stykke lærred med et trykt motiv. Sammen ligner diamanterne et og samme stykke, et billede hvor variationen af motiver til diamantmaleriet er enorm. Ved hjælp af forskellige farvekoder såsom symboler eller nummererede prikker, kan du nemt og overskueligt se, hvilken diamantperle du skal sætte på hvilket sted og på den måde vil motivet, du har valgt, blive mere om mere fremtrædende jo flere diamantperler du sætter.

Hvem er Diamond Painting egnet til?

Diamond Painting er en vidunderlig aktivitet, der passer til alle, der elsker kunsthåndværk og vil være kreative med hændernes hjælp. Uanset om du er professionel på området, eller om du er nysgerrig nybegynder, så har vi noget til dig. Diamond Painting evner alle uanset alder og beskrives som en afslappende hobby. Kom i gang med dit diamantlærred i dag, se vores store udvalg af Diamond Painting på knittingroom.dk.

Se vores store sortiment indenfor Diamond Painting

I vores brede sortiment har vi en række forskellige motiver, når det kommer til Diamond Painting. Uanset om du ønsker en diamantperle, et naturmotiv, dyremotiv, mennesker eller køretøjer, så finder du det og meget mere i vores brede udvalg af Diamond Painting. Vi har også kendte Disney motiver i vores sortiment.

Et færdigt billede er også skønt at give i gave til en du holder af! I vores sortiment kan du vælge diamantbilleder, der viser modtagerens stjernetegn, personlige navneskilte og meget mere. Vi tilbyder også sæsonbestemte diamantbilleder, hvor vi tilbyder motiver, der passer til blandt andet påske, halloween og jul.

Vores diamantbilleder fås i mange forskellige størrelser, alt efter om du ønsker et stort lærred eller et mindre, vælg fra vores store sortiment og find det, der passer dig bedst! Vi har kvadratiske og rektangulære lærredsbilleder i vores sortiment. Der er også andre formater, som du kan se på vores hjemmeside under kategorien Diamond Painting.

Hvad medfølger når du bestiller Diamond Painting hos os

Når du bestiller vores Diamond Painting billeder medfølger der normalt for limet trykt lærred, sten, klud og en perleblyant eller pincet. Pennen eller pincetten gør det nemmere for dig at fastgøre perlerne til deres respektive placeringer. Du kan i beskrivelsen ved det valgte diamantbillede se, hvad der følger med i pakken.

Diamantbilleder fra kendte leverandører

I vores brede sortiment af Diamond Painting har vi motiver fra kendte leverandører som Arti Balta, Collection D-Art, Crystal Art, Diamond Dotz, Panna, RTO og mange flere.

Køb Diamond Painting på knittingroom.dk

Vi tilbyder et bredt udvalg af diamantbilleder på knittingroom.dk.

Kom i gang med diamantmaling i dag, vores netbutik er åben 24 timer i døgnet, så du kan bestille, når det passer dig!