Varekurv

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL 
3-7 hverdage

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

       

DIBS - Payments made easy

Du Store Alpakka

Vil du strikke i uldgarn, der ikke klør og er temperaturregulerende? Så er alpacagarner noget for dig!

Det norske firma Du Store Alpakka er Norges førende specialist i eksklusivt håndstrikkegarn lavet af alpakafibre, og virksomheden leverer et bredt udvalg af garn af meget høj kvalitet.

Du Store Alpakka er en garngrossist, der blev grundlagt i 1999, da Du Store Alpakkas grundlægger købte alpacauld fra Peru og markedsførte dette eksklusive materiale på en fantastisk måde med stor kærlighed. Populariteten af garnkvaliteten steg hurtigere end nogen havde forestillet sig og vokser stadig og fungerer på samme måde som kerneforretningen gjorde.

På nuværende tidspunkt er Du Store Alpakka stadig den eneste garngrossist i Norge, der har specialiseret sig i alpacagarn. Virksomheden er meget engageret og leverer garn af højeste kvalitet.

Alpakaulden kommer fra kameldyret alpaca

Alpacaulden kommer fra kameldyret alpaca, hvis uld er meget fin og blød og har lange, silkeagtige fibre. Dyret er avlet for sin fine pels, hvis hår er en af verdens mest eksklusive fibre og fantastiske egenskaber.

Du Store Alpakka har bygget og driver en skole i Andesbjergene

Derudover har garngrossisten Du Store Alpakka bygget en skole, som de nu driver oppe i Andesbjergene, her undervises de fattige hyrdebørn. Dette er en tak til alle de fantastiske mennesker, der bor i nærheden af deres flokke med alpakaer højt oppe i Andesbjergene. Skolen er finansieret ved, at der af hvert solgt nøgle garn går en vis del af indtægten til at drive skolen og give en bedre fremtid til de fattige hyrdebørn. Et af deres kodeord er kvalitet kombineret med gode gerninger, et meget flot initiativ efter vores mening!

Du Store Alpaca - en del af House of Yarn

I 2012 overtog House of Yarn Du Store Alpakka, Nordens førende leverandør af garn og tilbehør til håndstrik. House of Yarn omfatter udover Du Store Alpakka også varemærket Dale Garn m.m. Deres varemærker sælges i udvalgte butikker samt online i netbutikker i Sverige, Norge og Danmark.

Hos Knittingroom finder du et udvalg af kvalitetsgarner fra både Du Store Alpakka og Dale Garn.

Kendte garner fra Du Store Alpakka

I vores garnsortiment har vi flere garner fra Du Store Alpakka, her finder du garnerne Alpakka Wool og Yarn Faerytale.

Du Store Alpakka leverer kvalitetsgarn i garnkvaliteterne 100% ren alpaca, alpaca, ren ny uld, 100% fineste alpaca, polyester med mere. Du finder deres garn i kategorierne alpacagarn, syntetisk garn og uldgarn på vores hjemmeside.

En bred vifte af opskrifter

Designafdelingen hos Du Store Alpakka leverer alt fra skitser til færdige modeller. Fordi alpacagarnet er temperaturregulerende, kan tøj strikket, hæklet eller filtet i garnkvaliteten alpaca bruges hele året rundt. Det betyder, at brugen af tøjet er meget alsidig og sidder lige godt, uanset om det er forår, sommer, efterår eller vinter.

Fordi alpacaulden kan ”ånde”, vil den holde dig kølig på en varm sommerdag og varme dig på en frostklar vinterdag. Derfor er alpakafleece perfekt til sweatre, kjoler, nederdele, trøjer, vanter, babysæt og meget mere. Strik tøj til damer, børn og babyer eller filt hjemmesko i vores skønne alpakagarn. Kom i gang med dit næste projekt i dag! Bestil garn og opskrifter fra Du Store Alpakka på vores hjemmeside.

Bestil garner og opskrifter fra Du Store Alpakka

Bestil garner og opskrifter fra Du Store Alpakka allerede i dag og oplev den fantastiske kvalitet og alle fordelene ved luksus kvalitets alpaca.

Bestil når det passer dig! Vores netbutik er åben 24 timer i døgnet, og du kan nemt shoppe Du Store Alpakkas kvalitetsgarn og opskrifter, uanset hvor du er. Lad dig inspirere af os på knittingroom.dk.