Varekurv

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL 
3-7 hverdage

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

       

DIBS - Payments made easy
94 træffere
Sorter efter:
Vis mere

Blandingsgarn

Leder du efter et garn med flere kombinerede egenskaber? Så er et blandingsgarn det rigtige garn for dig. Ved at kombinere forskellige garnmaterialer kan man fremstille nøgler med flere fordelagtige egenskaber, end garnkvaliteterne havde hver for sig.

Formålet med at blande det originale garn med andre garnkvaliteter kan være, at man ønsker at garnet skal være blødere, at det skal holde formen bedre, at det skal have en anden struktur eller af helt andre årsager.

Ved at bruge forskellige garner kan du få flere egenskaber i en og samme beklædningsgenstand, men dette kan du også ved at bruge ét blandingsgarn.

Kombinationen af bomuld og hør skaber beklædningsgenstande, der er køligere og derfor mere velegnede til sommertøj, mens en kombination af bomuld og akryl skaber beklædningsgenstande, der er varme, bløde og slidstærke, hvilket er fremragende at bruge, når man strikker sokker.

Alt efter hvilken kvalitet du kombinerer bomuld med, som vi har beskrevet ovenfor, kan du få garn med helt andre forskellige egenskaber.

Leveres af flere kendte leverandører

Vi har et bredt udvalg af blandingsgarner i bedste kvalitet. Hos os finder du blandingsgarn i mange forskellige farver og tykkelser til lave priser. Vi får løbende spændende nyheder fra kendte leverandører så som Cewec, Viking of Norway, Permin, Katia, Järbo Garn, Lang Yarns og mange flere.

Et bredt udvalg af opskrifter velegnede til blandingsgarner

I vores sortiment har vi blandingsgarner, der er velegnede til forskellige strikke- og hækleopskrifter, som strømper, damebluser, herresweatre, børnesweatre og meget mere.

Fordelen ved at vælge et garn med blandede garnkvaliteter er, at det er muligt at kunne anvende garnet til flere forskellige håndarbejdsprojekter, og vi kan derfor tilbyde en bred variation af opskrifter, uanset om du vil strikke eller hækle i blandingsgarn.

Vi har garnblandinger i akryl, bomuld, uld, polyamid, nylon, mohair, silke, merinould, alpacka, polyester, elestan, reflextråd, bambus, hør, viskose, lyocell med mere.

Brug for tilbehør til dit håndarbejde??

Husk at købe tilbehør til dit projekt! Vi har et bredt tilbehørssortiment til håndarbejderen som kan være nødvendige, for at du skal kunne komme i gang med netop dit projekt.

Brug for pinde eller hæklenåle? Eller har du brug for andet strikketilbehør som knapper, accessoires og spænder? Husk at besøge vores afdeling med tilbehør.

Vi tilbyder desuden produkter, der gør dit projekt nemmere så som tasker, etuier, belysningshjælpemidler og meget andet tilbehør.

Kom i gang med dit nye projekt!

Bestil blandingsgarn på vores hjemmeside og kom i gang med dit nye projekt! Vi leverer garn, opskrifter og tilbehør til en god pris direkte fra lagerhylden til dig. Bestil bekvemt når det passer dig, vores hjemmeside er åben døgnet rundt.