Varekurv

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL 
3-7 hverdage

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

       

DIBS - Payments made easy
26 træffere
Sorter efter:

Strømpegarn

I denne skønne kategori har vi samlet alle vores strømpegarner! Det mest klassiske du kan strikke er faktisk et par sokker. Vi tilbyder et bredt udvalg af strømpegarner i forskellige designs, fibre, farver og grove størrelser.

Et garn der er perfekt til sokker

Vores strømpegarn er forstærket på en sådan måde, at de har egenskaber, der gør, at de passer perfekt til sokker. De er behandlet, så de kan vaskes i vaskemaskine uden at krympe og de fleste indeholder desuden polyamid, der gør sokkerne ekstra slidstærke og modstandsdygtige over for friktion. Strømpegarnene har således egenskaber og fordele, der gør, at de passer perfekt til sokker. Dine sokker holder derfor år efter år!

Et garn, som du både kan strikke og hækle i

Strømpegarnene egner sig glimrende til både strik og hækling og de fleste strømpegarner er superwash behandlede, hvilket betyder at garnerne kan maskinvaskes ved op til 40 grader uden den mindste vaskepåvirkning hverken i forhold til farve eller pasform. Derfor er strømpegarnene særdeles velegnede til hverdagsbrug.

Strømpegarnene fås i en række variationer, lige fra den stilfulde og ensfarvede til den flerfarvede i smukke pasteller. Strik sokker efter smag, vi har garnet til dig! Vi synes, at det hyggeligste at gøre en kold vintermorgen er at tage et par hjemmestrikkede sokker på, der holder fødderne varme. Vi har en række strømpemønstre til kvinder, mænd, børn og babyer.

Raggsocksgarn, et garn specialiseret til raggsokker

Derudover har vi raggsocksgarn, der er perfekt til at strikke eller hækle raggsokker. Vi har flere populære raggsocksgarner i vores store garnsortiment, der er specielt tilpasset raggsokker. Se alle vores billige kvalitets raggsocksgarner på knittingroom.dk. Strik og hækl andet end sokker i strømpegarn.

Strømpegarnene egner sig også fremragende til at strikke f.eks sweatre, huer, vanter og halstørklæder i. Et tip er at strikke eller hækle et par sokker og give dem væk i gave til en du holder af. At strikke sokker er ikke så avanceret, det bliver personligt og det skaber stor glæde, når modtageren skal bruge dem.

Leveres af flere kendte leverandører

I vores brede udvalg af garner har vi strømpegarn fra kendte garnleverandører som Järbo Garn, Svarta Fåret, Schachenmayr, Viking of Norway, Cewec, Novita med flere!

Vi får løbende nye spændende nye strømpegarner, så hold øje med os på knittingroom.dk.

En bred vifte af mønstre, der passer til strømpegarn

Vi tilbyder et bredt udvalg af strømpegarn til damer, herrer, børn og baby. Strik alt fra varme raggsokker til sokker i vores skønne refleksgarner med reflekstråd, der lyser op i vintermørket.

Opskrifterne fås i en række variationer, og vi har alt fra raggsokker til knæstrømper. Derudover fås strømpegarnene i en række forskellige farver, hvilket gør at dine sokker bliver personlige efter din egen smag.

Vi har mange opskrifter til at strikke og hækle stilige og mønstrede sokker i vores sortiment, vi har en række sokker med forskellige mønstre. Vi har også strømpemønstre, der passer bedst til en bestemt sæson eller ferie. Vi har blandt andet sokker med søde påskemotiver, snemænd og nisser.

Husk vores strømpegarn også kan bruges til andet som for eksempel sweatre, huer, vanter og halstørklæder Se hele vores udvalg af sokker og tøfler på knittingroom.dk.

Har du brug for strømpepinde?

Husk at købe strømpepinde, når du strikker dine nye sokker! Vi har også et bredt udvalg af tilbehør, hvor du kan finde alt fra pinde til strikketilbehør og andet tilbehør. Se hele vores store udvalg af tilbehør under kategorien tilbehør.

Kom i gang med dit nye projekt!

Vi leverer billigt strømpegarn direkte fra lagerhylden til dig. Bestil bekvemt når det passer dig, vores hjemmeside er åben 24 timer i døgnet. Køb strømpegarn til lave priser i dag!