Varekurv

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

       

DIBS - Payments made easy
26 træffere
Sorter efter:

Järbo Garn

Vil du på opdagelse hos en af vores mest populære leverandører? Så præsenterer vi Järbo for dig, tidligere kendt som Järbo Garn. Järbo blev grundlagt i den lille by Järbo uden for Sandviken, og tekstiltraditionen i byen strækker sig tilbage til 1896.

Järbos produkter sælges i hundredvis af butikker rundt om i Norden og også i netbutikker som vores her hos knittingroom.dk. Du bestiller nemt Järbos garn, opskrifter og tilbehør hos os til den bedste pris, og vi er i løbende kontakt med Järbo for at kunne tilbyde dig deres seneste nyheder.

Kendte garner fra Järbo

Virksomheden Järbo er grundlæggende en familievirksomhed, der er gået i arv gennem generationer i over hundrede år. Sammen har de udviklet mange elskede garner såsom Järbo Raggi, Järbo Soft Raggi, Järbo Reflex, Järbo Soft Cotton og mange flere.

Virksomheden leverer forskellige slags garnkvaliteter

Da Järbo fremstiller garn af forskellige garnkvaliteter, kan du strikke eller hækle stort set alt med deres garn. De leverer garnkvaliteter som alpacagarn, bambusgarn, blandingsgarn, bomuldsgarn, lamauld, hørgarn, merinogarn, mohairgarn, strømpegarn, syntetisk garn, uldgarn, hæklegarn og meget mere.

Vi lover, at der er noget for enhver smag, uanset om du strikker eller hækler til damer, mænd, børn, baby eller til boligindretning, legetøj, babyartikler, til dit kæledyr eller noget helt andet.

Mønster inspireret af nordisk design

Deres mål har altid været at producere det bedste garn og tilbehør til strik og hækling, og i dag er de en af markedets førende leverandører. De tilbyder design på et meget højt niveau og er meget inspireret af nordisk design, da de bruger profilerede designere fra Sverige og Norden.

Nyt logo og mærkenavn – den samme inspirerende Järbo

For nylig har Järbo skiftet varemærkenavn, fra at hedde Järbo Garn, de hedder nu blot Järbo. De har udviklet et nyt logo, hvor de er inspireret af den otte-bladede rose, et traditionelt mønster, der har eksisteret i nordisk design i flere hundrede år. Derudover fremhæver de et mønster bag logoet, der er inspireret af gammelt bondetapet. Et nyt look, men det samme brede udvalg af opskrifter, garn og tilbehør til konkurrencedygtige priser. Vi synes, det er meget inspirerende!

Järbos populære mønsterhæfter

Järbo producerer også løbende nye mønsterhæfter. At købe et mønsterhæfte er en praktisk måde at få flere opskrifter i et og samme hæfte.

Der findes mønsterhæfter med opskrifter til damer, mænd og børn. Leder du efter et mønsterhæfte med mønsterstrikket tøj i nordisk design til kvinder og mænd? Eller et mønsterhæfte med tøj til børn, der egner sig til fest og leg? Inspireret af Järbos mønsterhæfter er opskrifter i hæfterne omhyggeligt udvalgt og repræsenterer tøj i et tidløst design. Se deres mønsterhæfter på vores hjemmeside.

Järbos eget tilbehør

Järbo fremstiller også deres eget tilbehør. Har du brug for rundpinde? eller sæt med strømpepinde, jumperpinde eller hæklenåle? I vores tilbehørssortiment kan du finde masser af tilbehør fra Järbo. Se hele vores store tilbehørsafdeling på knittingroom.dk.

Bestil garn, opskrifter og tilbehør - hurtigt og nemt!

Er du ligesom os inspireret af Järbos fantastiske sortiment? Benyt lejligheden til at bestille dit nye projekt i dag! Vores netbutik er åben 24/7, så du kan bestille, når det passer dig.