Varekurv

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL 
3-7 hverdage

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

       

DIBS - Payments made easy

Drops Design

Drops Design er en af de største garnproducenter i Norden og har over 30 års erfaring i strikke- og hæklebranchen. Drops Design arbejder hårdt for at kunne tilbyde dig det bedste indenfor strik og hækling. De fremstiller kvalitetsgarn til fantastiske priser og ønsker også at inspirere og give gode råd til alle strikke- og hækleelskere.

Kendte garner fra Drops Design

Firmaet har mange elskede garner, og i deres brede udvalg af garner finder du garnerne Drops Air, Drops Sky, Drops Safran, Drops Alpaca og mange flere.

De får løbende nyt garn og opskrifter og er omhyggelige med at gennemgå markedet for at kunne levere garn og strikkeopskrifter efter håndarbejdernes ønsker.

Drops Design tilbyder den mest omfattende samling af gratis opskrifter på internettet, disse kan findes på deres hjemmeside. Deres garn sælges dog kun gennem forhandlere og det er her vi kommer ind i billedet. Når du har fundet din Drops Design opskrift, kan du købe Drops Design garn hos knittingroom.dk til den bedste pris!

Vi tilbyder også, at du kan bestille tryk af opskriften gennem os, men så tillægges en trykomkostning til din ordre.

Drops Designs forskellige garnkvaliteter

Drops Designs garner fås i garnkvaliteterne uld, alpaca, bomuld, baby alpaca, polyamid, merinould med mere. I Drops Designs brede sortiment kan du finde uldgarn, blandet garn, alpacagarn, bomuldsgarn, merinogarn med mere.

Drops Design modtager hele tiden nye spændende nyheder og når du køber deres garn, kan du være sikker på, at de er af meget høj kvalitet. De passer omhyggeligt på deres garner og skaber holdbare nøgler med fantastiske egenskaber, hvor form og struktur ligger deres hjerte nært.

Garnene egner sig til alle slags beklædningsgenstande, alt fra let sommertøj til hyggelige trøjer, der holder dig varm i kulden. Deres garn fås i alt fra farverige klare farver i alle regnbuens farver til mørke dystre efterårstoner.

Har du alt det nødvendige tilbehør?

For at komme i gang med dit projekt kan det være nødvendigt med noget tilbehør. Har du strikkepinde og hæklenåle til dit projekt? Hvis ikke, kan du se vores store udvalg af strikkepinde og hæklenåle i vores tilbehørssektion.

Vi har et udvalg af tilbehør, der gør det nemmere for dig, når du skal arbejde med dit håndarbejde. I de mørkere tider af året eller når man arbejder med mørkt garn, kan det være meget praktisk at have lyshjælpemidler, der får dig til at se bedre. Se vores lys- og synshjælpemidler på knittingroom.dk.

Vil du have alt samlet ét sted? Så kan vi varmt anbefale vores tasker og etuier, der gør det nemmere for dig og holder det hele samlet ét sted. Meget praktisk på turen!

Bestil Drops Designs garn i vores netbutik

Vi har flere af Drops Designs elskede garner i vores netbutik. Kom i gang med dit nye projekt i dag og tag et kig på hele sortimentet på knittingroom.dk.