Varekurv

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

       

DIBS - Payments made easy
0 træffere
Sorter efter:Desværre kunne vi ikke finde nogle varer der matchede din søgning. Den vare du søger kan være udsolgt.

Navia

Navia er en virksomhed, der har specialiseret sig i højkvalitetsgarn og de skåner naturens ressourcer og passer godt på dens råvarer. Da virksomheden blev grundlagt på Færøerne, hvor der er et koldt klima, er deres garn også specialiseret til at varme, når der er køligere temperaturer.

Navias historie

Navias oprindelige vision tager udgangspunkt i, at uanset om man er fisker eller landmand, så skal man kunne holde sig varm ved hjælp af Navias kvalitetsgarn, det var førhen afgørende for øboernes overlevelse.

I øjeblikket handler det mere om at skabe produkter af høj kvalitet, der holder varmen i et køligt klima, og med tanke på de vejrforhold, der også hersker i Norden, vil beklædningsgenstande strikket i garn fra Navia kunne bruges året rundt.

Navias uldgarn

Navias garner er omhyggeligt fremstillet af uld fra Færøerne, Shetlandsøerne og Australien og deres garn har et naturligt udseende. Du finder alle Navias populære garner i kategorien uldgarn i vores netbutik.

Kendte garner fra Navia

I Navias sortiment finder du de populære garner Navia Uno, Navia Duo og Navia Trio, hvis navne er baseret på hvor mange tråde uldgarnet har, både enkelt-, to- og tre-trådet. Derudover er der flere andre populære uldgarner i deres sortiment, og fælles for garnerne er, at de er lavet af uld af meget høj kvalitet.

Navias opskrifter

Navias garn er kendt for at varme i et køligt klima. Derfor er deres garn fremragende til tykkere trøjer, sokker, huer, vanter og meget mere. Firmaet Navia henvender sig til alle aldersgrupper og uanset om sokkerne er strikket til en nyfødt baby eller til en, der elsker at gå lange ture i et køligt klima, så fryser de aldrig i tøj strikket i Navias garn. Navia tilbyder også moderigtigte designs til kvinder, mænd, børn og babyer.

Skal du købe nødvendigt tilbehør?

Har du alt hvad du skal bruge for at komme i gang med dit projekt? På hver opskrift skriver vi hvilke strikkepinde vi anbefaler for at gøre det nemmere for dig at komme i gang med dit projekt!

Vores store og billige tilbehørssortiment omfatter alt fra strikkepinde, hæklenåle, lyshjælpemidler, sakse og meget mere. Se hele vores udvalg af tilbehør på knittingroom.dk.

Bestil Navias garn og opskrifter på vores hjemmeside

Kom i gang med dit næste projekt i dag og bestil garn og opskrifter fra Navia i vores netbutik, vi har åbent 24/7, så du kan bestille, når det passer dig!